Μαρία Κορινθίου: «Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο» Μαρία Κορινθίου: «Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: «Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο»

Η Μαρία Κορινθίου έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή κι αναφέρθηκε στο πώς η εξωτερική της εμφάνιση έχει σταθεί εμπόδιο στη δουλειά της, ενώ σχολίασε και τις live streaming παραστάσεις αλλά και το φλερτ με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Με ειλικρίνεια η Μαρία Κορινθίου παραδέχτηκε ότι η εξωτερική της εμφάνιση στη δουλειά της έχει φέρει εμπόδια: «Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο. 

Δεν μπορούσαν να με φανταστούν σε διάφορους ρόλους. Κακώς! Όταν λειτουργείς ως μονάδα σε αυτό το χώρο από τα 24 και δεν σε βοηθάει κανένας, ούτε έχεις πλάτες, ούτε γλείφεις, ούτε είσαι σε κλίκες το πληρώνεις το τίμημα και πάρα πολύ ακριβά».

H ηθοποιός αναφέρθηκε και στις παραστάσεις live streaming αλλά και για τους λόγους που τις έκανε: «Θεωρώ το live streaming είναι απλά έσχατη ανάγκη για βιοποριστικούς λόγους. Και μένα μου είπαν να κάνω το Τζόρνταν live streaming αλλά αρνήθηκα. Εγώ δεν έκανα ποτέ δουλειά για τα χρήματα. Αν θεωρούσα ότι έκανα κάτι λάθος, έφευγα. Θα μπορούσα να είχα κάνει πάρα πολλά για τα χρήματα».

Μιλώντας για το το φλερτ με τον Γιάννη Αΐβάζη εξομολογείται: «Για τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, εγώ ήμουν πιο δύσκολη. Με κυνήγησε πολύ! Είμαι και τέτοιος άνθρωπος εγώ. Με έβαλε στη διαδικασία να μου γυρίσει το κεφάλι, να τον κοιτάξω από πάνω μέχρι κάτω και να πω ότι ίσως και να αξίζει».
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: «Η ομορφιά μου έχει κλείσει πόρτες, ειδικά στο θέατρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7077597826682256104
Σχόλια
item