Ελένη Μενεγάκη: Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της Ελένη Μενεγάκη: Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Άνοιξη είναι εδώ και είναι η αγαπημένη εποχή της Ελένης Μενεγάκη, μια περίοδος που συνήθως βλέπουμε να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της.

Ειδικά τη φετινή Άνοιξη η Ελένη έχει πολλούς λόγους να τη χαίρεται.

Έχει απολαύσει στο έπακρο το χρόνο που επιθυμούσε να περάσει με την οικογένειά της μακριά από τηλεοπτικές υποχρεώσεις ενώ μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Mega ότι από τη νέα σεζόν θα παρουσιάσει την εκπομπή της, είναι σε δημιουργικό «πυρετό» προετοιμασίας.

Άρα; Τι απομένει; Να ανοίξουν και οι νομοί για να μπορέσει το φετινό Πάσχα να το περάσει στον επίγειο παράδεισό της, την Άνδρο.


Πέρα όμως από όλα αυτά, εμείς παρατηρήσαμε λοιπόν και τις πρώτες αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της.

Πέταξε πια τα σκουρόχρωμα κραγιόν αφού πλέον βάφει τα χείλη της με τα πιο αγαπημένα της ανοιχτά χρώματα, όπως το φούξια και το κοράλλι ενώ ξεκίνησε τα πιο ανοιξιάτικα χτενίσματα.

Ξέρεις, αυτά που η Ελένη λατρεύει με τις μικρές πλεξούδες και το ελαφρύ σπάσιμο. Κακά τα ψέματα αφού η Ελένη φόρεσε το έντονο φούξια κι έκανε το τέλειο πλεξουδένιο στεφάνι τότε και επίσημα κορίτσια, ήρθε και η δική μας σειρά για αλλαγές… πιο φωτεινές και πιο ανάλαφρες!

Δες τις φωτογραφίες

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Η Άνοιξη είναι εδώ και αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4009165103576399145
Σχόλια
item