Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles - Τι τους εμπόδισε; Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles - Τι τους εμπόδισε; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles - Τι τους εμπόδισε;

Λίγοι γνωρίζουν ένα πραγματικό διαμάντι που βρίσκεται απέναντι από τη Σκιάθο, το μικρό νησάκι Τσουγκριά, όπου οι ντόπιοι αλλά και αυτοί που ξέρουν το προσεγγίζουν με σκάφος για τις τρομερές παραλίες του.

Extra μυστικό, το ερημονήσι είναι καταπληκτικό μέρος για ψάρεμα

Όμως αυτόν τον μικρό παράδεισο συνοδεύει και μια απίστευτη ιστορία, αφού το αγαπημένο συγκρότημα Beatles ήταν πραγματικά μια ανάσα από το να αγοράσουν το νησί.

Το συγκρότημα βρέθηκε καλεσμένο ενός Έλληνα εφοπλιστή και όταν τους πήγαν για ημερήσια εκδρομή στη Τσουγκριά, οι Beatles ζήτησαν από τον οικονομικό διαχειριστή τους να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγορά του.

Λίγο η ελληνική γραφειοκρατία, λίγο η Γιόκο που έκανε άνω κάτω το συγκρότημα, η αγορά χάλασε στο παρά ένα και μαζί του ναυάγησαν και τα σχέδια για τη δημιουργία ενός μουσικού παραδείσου, αφού εκεί σχεδίαζαν να χτίσουν το στούντιο των ηχογραφήσεών τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το ελληνικό νησί που ήθελαν να αγοράσουν οι Beatles - Τι τους εμπόδισε;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 250262321388926655
Σχόλια
item