Το πρώτο μήνυμα του Alex Rodriguez μετά την είδηση του χωρισμού του από την Jennifer Lopez Το πρώτο μήνυμα του Alex Rodriguez μετά την είδηση του χωρισμού του από την Jennifer Lopez | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το πρώτο μήνυμα του Alex Rodriguez μετά την είδηση του χωρισμού του από την Jennifer Lopez

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες εβδομάδες, η είδηση πως η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αποφάσισαν ναωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Ύστερα από εβδομάδες προσπαθειών επανασύνδεσης, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο να μείνουν φίλοι και αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους, δημοσιεύοντας την παρακάτω κοινή δήλωση: 

«Συνειδητοποιήσαμε πως είμαστε καλύτερα ως φίλοι και περιμένουμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας δουλειές και projects. 

Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας στον άλλο και στα παιδιά μας. Προς σεβασμό σε αυτά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε είναι ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι μας έστειλαν καλοσυνάτα λόγια και υποστήριξη».

Λίγες ώρες  μετά την ανακοίνωση της είδησης του χωρισμού,  ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jennifer Lopez δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε φωτογραφίες τους, φωτογραφίες των παιδιών τους και μία φωτογραφία με τα ονόματά τους σε μια καρδιά ζωγραφισμένη στην άμμο.

Ο Rofriguez μάλιστα έκανε tag την πρώην σύντροφό του. 

 

epirusblog.gr
5 of 5
Το πρώτο μήνυμα του Alex Rodriguez μετά την είδηση του χωρισμού του από την Jennifer Lopez
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 635944676843261900
Σχόλια
item