Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Συνελήφθη ο 58χρονος που σκότωσε 76χρονο αφαιρώντας τον αναπνευστήρα

Το απόγευμα της Πέμπτης (08.04), συνελήφθη ο 58χρονος αλβανικής καταγωγής για τη δολοφονία 76χρονου ασθενή με κορονοϊό. Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες από το έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό.

Θέμα χρόνου ήταν η σύλληψη του δράστη, η οποία πραγματοποιήθηκε αμέσως μόλις οι αρχές ταυτοποίησαν τα δακτυλικά του αποτυπώματα στο μηχάνημα του αναπνευστήρα.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στράφηκαν προς το πρόσωπο του 58χρονου άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για τη δολοφονία του 76χρονου στον Ερυθρό Σταυρό με την αφαίρεση του αναπνευστήρα επειδή τον ενοχλούσε ο θόρυβος.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ο 58χρονος παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, καθώς νοσεί από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία είναι «δεμένη», καθώς, όπως αναφέραμε, βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα του συλληφθέντα πάνω στον αναπνευστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απο την έρευνα της Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί το 2006 για πρόκληση σωματικών βλάβών διότι συμμετείχε σε συμπλοκή και το 2019 για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου.

Νοσηλευόταν και ο ίδιος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος, αλβανικής καταγωγής, είχε εισαχθεί με κορονοϊό στον Ερυθρό Σταυρό πριν από μία εβδομάδα.

Οι γιατροί, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, εξέτασαν το ιστορικό του και διαπίστωσαν ότι αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

Όταν αργά χθες το βράδυ βρέθηκε αποσωληνωμένος ο 76χρονος, δυο ψυχίατροι του νοσοκομείου εξέτασαν τον 58χρονο ο οποίος έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι φαινόταν ψύχραιμος και δήλωσε πως δεν ξέρει τίποτα για τον θάνατο του 76χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος νοσούσε μεν από κορονοϊό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ καλή.

Από την ψυχιατρική εξέταση δεν διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρεβάτια των δύο ασθενών ήταν δίπλα - δίπλα σε απόσταση περίπου 1,5 μέτρου.

Ο 76χρονος δεν νοσηλευόταν σε ΜΕΘ λόγω έλλειψης.

Για αρκετή ώρα, αστυνομικοί με ειδικές στολές ξεκίνησαν την έρευνα στο θάλαμο του νοσοκομείου όπου έγινε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, στον χώρο - αλλά και στο μηχάνημα του αναπνευστήρα - βρέθηκαν αποτυπώματα του 58χρονου. Αυτά, οδήγησαν λίγη ώρα αργότερα και στη σύλληψή του από τις αρχές και πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

epirusblog.gr
5 of 5
Έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό: Συνελήφθη ο 58χρονος που σκότωσε 76χρονο αφαιρώντας τον αναπνευστήρα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4350119870705248343
item