Προμήθεια 5 μη Επανδρωμένων Ε/Π για το ΠΝ ( video) Προμήθεια 5 μη Επανδρωμένων Ε/Π για το ΠΝ ( video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Προμήθεια 5 μη Επανδρωμένων Ε/Π για το ΠΝ ( video)

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια 5 Μη Επανδρωμένων Ελικοπτέρων αξίας €2 εκατ. προς υποβοήθηση του έργου της επιτήρησης από τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού. Τα  UAV Ε/Π θα παραδοθούν στα τέλη του έτους.

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την αγορά πέντε (5) μη επανδρωμένων ελικοπτέρων, για τις ανάγκες του Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, του Star TV.

Μετά τον Στρατό Ξηράς και την Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό θα αποκτήσει με την σειρά του μη επανδρωμένα μέσα. Πρόκειται για πέντε (5)  μη επανδρωμένα ελικόπτερα χρηματικής αξίας περίπου 2,000,000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Συμεωνίδης στο ρεπορτάζ, το Ναυτικό θα προμηθευτεί τα μη  επανδρωμένα ελικόπτερα μέχρι το τέλος του χρόνου, από πολυεθνική εταιρεία με εξειδίκευση σε τέτοιου είδους αεροχήματα.

Τα πέντε (5) μη επανδρωμένα ελικόπτερα, θα μπορούν να επιχειρούν ημέρα και νύχτα, είτε από φρεγάτες είτε από ξηρά και θα αποτελέσουν επιπλέον “μάτια” για το Πολεμικό Ναυτικό στο Αιγαίο.

Τα συγκεκριμένα ΜΕΕ, θα μπορούν να πετάνε σε ακτίνα 20 χλμ, μέχρι τα 10,000 πόδια ύψος με ταχύτητα που δεν θα υπερβαίνει τα 70 χλμ/ω. Θα είναι εξοπλισμένα με θερμικές κάμερες για νυχτερινές επιχειρήσεις και θα μεταδίδουν δεδομένα και εικόνα σε πραγματικό χρόνο στην βάση τους.

Τα μη επανδρωμένα ελικόπτερα, θα προσδώσουν νέες επιχειρησιακές δυνατότητες στο Πολεμικό Ναυτικό.

epirusblog.gr
5 of 5
Προμήθεια 5 μη Επανδρωμένων Ε/Π για το ΠΝ ( video)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9032161206633134864
Σχόλια
item