Ούρσουλα Κορμπερό: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του «La Casa de Papel» Ούρσουλα Κορμπερό: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του «La Casa de Papel» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ούρσουλα Κορμπερό: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του «La Casa de Papel»

Η Ούρσουλα Κορμπερό έδωσε στους θαυμαστές της μία πρώτη γεύση από τον πέμπτο κύκλο της σειράς «La Casa de Papel», μέσω μίας ανάρτησης της στο Instagram.

Η τηλεοπτική Tokio μοιράστηκε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία της εν ώρα γυρισμάτων, όπου φαίνεται να είναι οπλισμένη με όλα τα εφόδια. Στη λεζάντα της εικόνας η ηθοποιός αναφέρει στα Ισπανικά: «Ω Θεέ μου, θα φρικάρετε με τον πέμπτο κύκλο».


Τα likes έχουν ήδη ξεπεράσει τα 3εκατ., ενώ η πρωταγωνίστρια της σειράς ενέτεινε με τη φωτογραφία της την ανυπομονησία του κόσμου για τα νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του Netflix, τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και η σειρά βρίσκεται στη διαδικασία του post production. Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι στα μέσα Σεπτεμβρίου ή τον Οκτώβριο.
la_casa_de_papel

epirusblog.gr
5 of 5
Ούρσουλα Κορμπερό: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του «La Casa de Papel»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3220595215510617837
Σχόλια
item