Γιάννενα: 440.000 ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση τριών σχολικών γυμναστηρίων Γιάννενα: 440.000 ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση τριών σχολικών γυμναστηρίων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: 440.000 ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση τριών σχολικών γυμναστηρίων

Τις μελέτες και τη χρηματοδότηση για τη συντήρηση και αναβάθμιση των γυμναστηρίων σε τρία σχολικά συγκροτήματα του δήμου Ιωαννιτών ενέκριναν οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ».

Πρόκειται για τα γυμναστήρια στο 1ο Γυμνάσιο, στο 6ο ΕΠΑΛ και στο 3ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων. Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών που θα εκτελεστούν, ανέρχεται στις 440.000 ευρώ. 

Οι πιστώσεις προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και η δημοπράτηση των εργασιών θα γίνει από τις «Κτιριακές Υποδομές» μέσα στον Μάιο.

«Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στις σχολικές μονάδες αποτελεί προτεραιότητα για τον δήμο. 

Πέρα από τις άμεσες παρεμβάσεις που υλοποιεί με δικά του μέσα και μέσω των Σχολικών Επιτροπών, αναζητά κάθε χρηματοδοτική πηγή για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται ριζική ανακαίνιση. 

Με το συγκεκριμένο έργο που θα εκτελέσουν οι “Κτιριακές Υποδομές”, θα υπάρξει συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων στους συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Ο δήμος Ιωαννιτών απευθύνει τις ευχαριστίες του στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και στον διευθύνοντα σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών» Θανάση Γιάνναρη για τη δρομολόγηση των παρεμβάσεων αυτών.

Επίσης, ευχαριστεί τη βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, που συνέδραμε από την πλευρά της ώστε να υπάρχει η συγκεκριμένη θετική εξέλιξη.

«Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως η συνεργασία και ο συντονισμός μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα», καταλήγει το δελτίο τύπου.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 440.000 ευρώ για τη συντήρηση και αναβάθμιση τριών σχολικών γυμναστηρίων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4945874148794245675
Σχόλια
item