Γιάννενα: Διαφωνεί η ΕΙΝΗ με την λειτουργία 3ης ΜΕΘ covid Γιάννενα: Διαφωνεί η ΕΙΝΗ με την λειτουργία 3ης ΜΕΘ covid | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διαφωνεί η ΕΙΝΗ με την λειτουργία 3ης ΜΕΘ covid

Για αλλοίωση της λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κάνει λόγο η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου με αφορμή τη μετατροπή του χώρου ανάνηψης των χειρουργείων σε τρίτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για ασθενείς με Covid-19.

H EINH χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή αρνητική και επικίνδυνη καθώς θα παραμείνουν μόλις δύο χειρουργικές αίθουσες για επείγοντα και έκτακτα χειρουργεία με τη συνδρομή ελάχιστων αναισθησιολόγων αφού οι υπόλοιποι θα απασχοληθούν στην 3η ΜΕΘ Covid.

Η εξέλιξη αυτή προστίθεται στην απόφαση για αναστολή εφημέρευσης της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής καθώς αποχώρησαν τρεις από τους έξι γιατρούς χωρίς να αντικατασταθούν.

«Το ΠΓΝΙ σταδιακά αλλοίωσε την λειτουργία του μέσα σε 1 χρόνο καθώς άνοιξε 4 απλές μονάδες covid, 2 ΜΕΘ covid, 1 νέο ΤΕΠ covid και 5 εμβολιαστικές γραμμές, και τώρα ετοίμασε άλλη μια νέα ΜΕΘ covid με δραστικό περιορισμό των χειρουργικών αιθουσών στο 3οβάθμιο νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής της βορειοδυτικής Ελλάδας” σημειώνεται στην ανακοίνωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Διαφωνεί η ΕΙΝΗ με την λειτουργία 3ης ΜΕΘ covid
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5815757298534665102
Σχόλια
item