Γιάννενα: Μ. Κεφάλα - Φυσικό Αέριο για όλους – Ορόσημο το 2022 Γιάννενα: Μ. Κεφάλα - Φυσικό Αέριο για όλους – Ορόσημο το 2022 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μ. Κεφάλα - Φυσικό Αέριο για όλους – Ορόσημο το 2022

Ανακοίνωση της βουλευτού Ιωαννίνων μετά τη συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Συναντήθηκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε.) κ. Μάριο Τσάκα σχετικά με την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στα Ιωάννινα.

Αφού του τόνισα την ουσιαστική ανάγκη να φτάσει το φυσικό αέριο στην περιοχή μας, με διαβεβαίωσε, ότι σε ένα χρόνο από σήμερα οι πολίτες και οι επιχειρήσεις των Ιωαννίνων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα οφέλη του με πραγματική μείωση του ενεργειακού τους κόστους. 

Επίσης με ενημέρωσε για το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΔΑ και μου υπογράμμισε πως τα δίκτυα της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί αξιοποιώντας τις δυνατότητες εναλλακτικής τροφοδοσίας και η ανάπτυξη των δικτύων έχει δρομολογηθεί με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή, χωρίς κανένα κίνδυνο και χωρίς εκπομπές.

Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΔΑ για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Είναι γεγονός πως το 2022 πρόκειται να αποτελέσει έτος ορόσημο για την ενεργειακή πορεία της πόλης μας, τόσο για τους οικιακούς όσο και για τους επαγγελματικούς χρήστες.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μ. Κεφάλα - Φυσικό Αέριο για όλους – Ορόσημο το 2022
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 305418223988071990
Σχόλια
item