Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου -Δωρεά του «Ελλάδα 2021» Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου -Δωρεά του «Ελλάδα 2021» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου -Δωρεά του «Ελλάδα 2021»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» για τα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με κύριο αντικείμενο την αναβάθμιση των οδικών αξόνων Θεσσαλονίκη - Έδεσσα και Δράμα - Αμφίπολη.

Σημειώνεται ότι οι 18 κλίνες που θα ενισχύσουν σημαντικά το σύστημα υγείας απέναντι στη μάχη με την πανδημία είναι δωρεά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», και με απόφαση των υπουργών Υγείας και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρχικός χώρος τοποθέτησής των κλινών ορίστηκε το νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης.

Η δωρεά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών της κυβέρνησης με στόχο την πραγματική στήριξη των νοσοκομείων και των δομών υγείας στον τιτάνιο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Όπως μάλιστα δήλωσε και ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Alpha, το σύστημα υγείας και το υγειονομικό προσωπικό καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες ενώ οι υποδομές που αποκτήθηκαν θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες στο μέλλον.


epirusblog.gr
5 of 5
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια των νέων κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου -Δωρεά του «Ελλάδα 2021»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2074110382342205987
Σχόλια
item