Πρέβεζα: Ομόφωνο όχι στην μετατροπή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου σε Πρότυπο-Πειραματικό Πρέβεζα: Ομόφωνο όχι στην μετατροπή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου σε Πρότυπο-Πειραματικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ομόφωνο όχι στην μετατροπή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου σε Πρότυπο-Πειραματικό

Να μην γίνει δεκτό το αίτημα για μετατροπή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλλακίου σε Πρότυπο-Πειραματικό, αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίασή του χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας, ακολουθώντας την εισήγηση της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου, αλλά και τις αντίστοιχες προτάσεις των Σχολικών Συμβουλίων των Δημοτικών Σχολείων της Δ.Ε. Φαναρίου.

Στο Συμβούλιο συμμετείχε ο Πρόεδρος των Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας, οι Διευθυντές των σχολειών και ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς που ανέπτυξε στην τοποθέτηση του ότι η εισήγηση για ίδρυση Πρότυπου-Πειραματικού σχολείου στον Δήμο Πάργας απαιτεί μια σειρά από προϋποθέσεις που δεν υφίστανται.

Ανάλογες ήταν και οι θέσεις που εκφράστηκαν και από τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ομόφωνο όχι στην μετατροπή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καναλακίου σε Πρότυπο-Πειραματικό
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5018632368006694890
Σχόλια
item