Παολίνα: Γενέθλια για την κόρη της Πάολα - Έγινε 18 χρονών

Η κόρη της Πάολα έχει μεγαλώσει πολύ και χθες 4/4 γιόρτασε τα γενέθλια της σβήνοντας 18 κεράκια. Η Παολίνα έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα και μοιάζει σαν μοντέλο, αφού έχει πάρει την ομορφιά της μαμάς της.

Η 18χρονη λοιπόν, που γιόρτασε τα γενέθλια της σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο λόγω lockdown, θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα της ποζάροντας μέσα στην τρελή χαρά και έγραψε στην λεζάντα της:

«Η καρδιά μου χτυπά δυνατά για όλους σας.. ευχαριστώ που μου κάνατε πιο όμορφη την μέρα της ενηλικίωσης μου με τις όμορφες σας ευχές.. μόνο αγάπη!!».

Πάολα κόρη γενέθλια

Λίγα λόγια για την Πάολα

Γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Οι γονείς της, Αλέξανδρος και Μαρία, ήταν και αυτοί μουσικοί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Περικλή.

Η Πάολα ξεκίνησε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης "Μαμούνια" στη Θεσσαλονίκη. 

Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο "Γιαγιά και παππούς" το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».

Πάολα κόρη

Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. 

Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.[4] Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο 'Η Μόνη Αλήθεια' που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. 

Ιδίως το "Κράτα Με" ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013.

Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι "Έχω Μια Ζωή", προπομπό του επόμενου δίσκου της "Κρύβω Αλητεία", που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015. 


Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.

epirusblog.gr
5 of 5
Παολίνα: Γενέθλια για την κόρη της Πάολα - Έγινε 18 χρονών
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6675963348782077441
item