«Στο σφυρί» πάνω από 1000 αντικείμενα της Τζάνετ Τζάκσον

Σε πώληση προσωπικών αντικειμένων σε δημοπρασία προχώρησε η θρυλική ποπ σταρ Τζάνετ Τζάκσον, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Η δημοπρασία θα τιμήσει την Τζάκσον και «την πρωτοποριακή της καριέρα τεσσάρων δεκαετιών που άλλαξε τη μουσική για πάντα και άνοιξε την πόρτα για μια ολόκληρη γενιά μουσικών ειδώλων που ακολούθησαν την εξαιρετική της πορεία».

Η  δημοπρασία που θα διαρκέσει τρεις μέρες και θα διεξαχθεί υπό την εποπτεία του οίκου Julien’s πραγματοποιείται στις 14, 15 και 16 Μαΐου και θα συμπέσει με τα 55α γενέθλια της Τζάνετ Τζάκσον (16 Μαΐου).

Πάνω από 1.000 προσωπικά αντικείμενα «θα βγουν στο σφυρί», μεταξύ των οποίων είναι το νυφικό που φόρεσε η ίδια στον μυστικό γάμο της με τον χορευτή René Elizondo Jr., το 1991.

Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθεί και το στρατιωτικό της σακάκι που φορά στο μουσικό βίντεο του «Rhythm Nation»,  ένα από τα πιο χαραγμένα στη μνήμη ρούχα της και το διάσημο, μονό ασημί σκουλαρίκι της με κρεμαστό κλειδί.

Εκείνα που θα ξεχωρίσουν ανάμεσα στα αντικείμενα της δημοπρασίας, είναι τα φουτουριστικά ρούχα της από το βίντεο «Scream», ντουέτο της με τον αδελφό Μάικλ Τζάκσον. Εκείνη την εποχή ήταν το πιο ακριβό μουσικό βίντεο στον κόσμο, το κόστος του ανήλθε στα επτά εκατομμύρια δολάρια.

epirusblog.gr
5 of 5
«Στο σφυρί» πάνω από 1000 αντικείμενα της Τζάνετ Τζάκσον
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1930249567768458563
item