10 super cool φωτογραφίες της Demi Lovato που ξεπέρασαν τα 1 εκ. likes

Τα τελευταία χρόνια, οι celebrities έχουν αλλάξει αρκετά στον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα πράγματα. Παλαιότερα, κυρίως εμφανίζονταν στις δημόσιες υποχρεώσεις τους, βλέπαμε και μερικά βίντεο στο YouTube και κάπως έτσι έκλεινε η καθημερινότητα που σχετιζόταν μαζί τους.

Βέβαια, σε αυτό έχει συμβάλλει σημαντικά η άνοδος των social media. Μέσα από τους λογαριασμούς τους σε αυτά, ουσιαστικά ο κόσμος έχει μία πιο μεγάλη επαφή με την καθημερινότητά τους και όχι μόνο περιστασιακά. 

Το Instagram, για παράδειγμα, είναι μία πλατφόρμα που κατεξοχήν έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινό. Η έμφαση είναι στις φωτογραφίες και γενικά στην εικόνα, οπότε κάθε ανάρτηση αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα μέσα στη μέρα σου.

Η Demi Lovato είναι ένα κορίτσι που έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα. Σίγουρα είναι πολύ ταλαντούχα και οι φωνητικές της ικανότητες αναγνωρίζονται από όλον τον κόσμο, όμως, χρησιμοποιεί τα social media της για να προωθήσει και άλλους σημαντικούς τομείς.

Το αγαπημένο μας κορίτσι έχει μιλήσει πολλές φορές για τη θετική εικόνα του σώματος και για το να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου χωρίς να αφήνεις άλλους να σου το ορίζουν. Παράλληλα, έχει εντυπωσιάσει με κάθε είδους ανάρτησή της. 

Μερικές από αυτές, συγκεκριμένα, έχουν ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο likes και συγκεντρώσαμε κάποιες στην παρακάτω gallery.





































































































































































































































epirusblog.gr
5 of 5
10 super cool φωτογραφίες της Demi Lovato που ξεπέρασαν τα 1 εκ. likes
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7258477765881869261
item