Γιάννενα: Ευχαριστήριο μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΉΠΕΙΡΟΣ προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων και την ydata.g Γιάννενα: Ευχαριστήριο μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΉΠΕΙΡΟΣ προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων και την ydata.g | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ευχαριστήριο μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΉΠΕΙΡΟΣ προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων και την ydata.g

Το προσωπικό και τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Άρη Μπαρτζώκα, καθώς και τη διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης υδάτινων πόρων www.ydata.eu για τη θετική απόκριση τους στο αίτημά μας για συνεργασία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η κοινή μας δράση αφορά στην επισύναψη μιας εικόνας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, εντός των e-mails αποστολής των ηλεκτρονικών λογαριασμών ύδρευσης, μέσω των οποίων λαμβάνουν τον λογαριασμό τους οι καταναλωτές που είναι εγγεγραμμένοι στη διαδικτυακή πλατφόρμα www.ydata.eu.

Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δράσης, το ευρύ κοινό θα διευκολυνθεί, ώστε να επικοινωνήσει με το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και να ζητήσει πληροφορίες για οποιοδήποτε ζήτημα εθισμού από ουσίες (νόμιμες και παράνομες) και εξαρτητικές συμπεριφορές (τυχερά παιχνίδια, προβληματική χρήση διαδικτύου) είτε αφορούν τους ίδιους είτε πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος.

Εν μέσω των περιοριστικών μέτρων που έχει επιφέρει η διαχείριση της πανδημίας COVID-19, η συγκεκριμένη δράση αίρει τα εμπόδια της επικοινωνίας και φέρνει σε επαφή τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια με τις υπηρεσίες που μπορούν να την προσφέρουν

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ευχαριστήριο μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΉΠΕΙΡΟΣ προς τη Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων και την ydata.g
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3314737303089466479
Σχόλια
item