Θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρότζεκτ «Αγρότης μόνος ψάχνει»; (video) Θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρότζεκτ «Αγρότης μόνος ψάχνει»; (video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρότζεκτ «Αγρότης μόνος ψάχνει»; (video)

Στο μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και την επιστροφή της σε ένα νέο πρότζεκτ, έκανε αναφορά το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», με την Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει πολύ καιρό από τον χώρο της τηλεόρασης, όμως η ίδια πριν μερικές μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο μέσω του οποίου γνωστοποιεί την επιστροφή της.

Ωστόσο, ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή αποκάλυψε πως δεν της έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση για να παρουσιάσει εκπομπή. «Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια πρόταση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ούτε για εκπομπή, ούτε για κανάλι.

Δύο πράγματα έχει μάθει να κάνει η Κωνσταντίνα πρωινό και το My Style Rocks. 

Το My Style Rocks δεν θα γίνει του χρόνου και δεν ξέρω ποιο κανάλι θα την χρησιμοποιούσε για πρωινό» είπε ο δημοσιογράφος.

Αμέσως μετά όμως, πήρε τον λόγο ο Κώστας Τσουρός και αποκάλυψε τις δικές του πληροφορίες, οι οποίες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συζητάει για το project «Αγρότης μόνος ψάχνει», στον ΣΚΑΙ.epirusblog.gr
5 of 5
Θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρότζεκτ «Αγρότης μόνος ψάχνει»; (video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2569945667153536552
Σχόλια
item