Άρτα: Διευθύντρια δημοτικού σχολείου έβγαλε έξ απο την αίθουσα δάσκαλο την ώρα του μαθήματος γιατί δεν φορούσε μάσκα ΜΑΣΚΑ (VD) Άρτα: Διευθύντρια δημοτικού σχολείου έβγαλε έξ απο την αίθουσα δάσκαλο την ώρα του μαθήματος γιατί δεν φορούσε μάσκα ΜΑΣΚΑ (VD) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διευθύντρια δημοτικού σχολείου έβγαλε έξ απο την αίθουσα δάσκαλο την ώρα του μαθήματος γιατί δεν φορούσε μάσκα ΜΑΣΚΑ (VD)

Στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε τηλεφωνικά ένας δάσκαλος από την Άρτα για να καταγγείλει ένα περιστατικό που, όπως είπε, του συνέβη στο σχολείο που διδάσκει..

Όπως είπε ο κ. Γιάννης Γκόγκας αρχικά βρήκε αρνητικό κλίμα στην πλειοψηφία του συλλόγου διδασκόντων στην προσπάθεια του να ενημερώσει σχετικά με τη χρήση μάσκας ενώ όταν ξεκίνησαν τα μαθήματα η διευθύντρια του σχολείου μπήκε στην αίθουσα την ώρα που ο κ. Γκόγκας δίδασκε και τον έβγαλε έξω – μπροστά στα μάτια των παιδιών της 5ης δημοτικού – γιατί δεν φορούσε μάσκα.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Γκόγκας στη συνέχεια απομονώθηκε από την διευθύντρια σε ιδιαίτερο δωμάτιο για δύο ώρες!

Ο κ. Γκόγκας σοκαρισμένος όπως είπε, χρειάστηκε στη συνέχεια να κάνει χρήση αναρρωτικής άδειας – καθώς λόγω προβλημάτων υγείας και με γνωμάτευση γιατρού – δεν φορούσε μάσκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

Πηγή: ​katohika.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διευθύντρια δημοτικού σχολείου έβγαλε έξ απο την αίθουσα δάσκαλο την ώρα του μαθήματος γιατί δεν φορούσε μάσκα ΜΑΣΚΑ (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4351936181644412614
Σχόλια
item