Τσικνοπέμπτη στα χρόνια του κορονοϊού! Tροχονόμος ντυμένος τσολιάς ρυθμίζει την κυκλοφορία

Φέτος η τσικνοπέμπτη στην Πάτρα δεν έχει υπαίθριες ψησταριές, στολές, φωνές, χαμόγελα, κόκκινα μάγουλα από το ποτό και το γλέντι!

Τσικνοπέμπτη στα χρόνια του κορονοϊού στην Πάτρα και φέτος, έπεσε λίγο ... βαρύ το τίμημα για τους Πατρινούς που δεν μπορούν να εκφραστούν και να προετοιμάσουν το έδαφος για τις επόμενες ξέφρενες μέρες και νύχτες που δυστυχώς θα λείψουν.

Η πόλη σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την ημέρα της Τσικνοπέμπτης... Χωρίς μουσική στα μεγάφωνα, κλειστά μαγαζιά, καφέ στο χέρι και τέλος.

Η αστυνομία έχει λάβει για σήμερα ειδικά αυστηρά μέτρα για να αποτραπούν τα υπαίθρια γλέντια και ο συνωστισμός έξω από καφετέριες που λειτουργούν ως take away. Οι περιπολίες είναι συχνές και πολλές όχι μόνο στο κέντρο αλλά και περιφερειακά της πόλης.

Η αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, απευθύνει από χθες έκκληση στους Πατρινούς να τηρήσουν τα μέτρα και στον ιδιωτικό τους χώρο, για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Και ξαφνικά στην παλιά πόλη τη «σιωπή» της Τσικνοπέμπτης «σπάει» ο Καρναβαλο - τροχονόμος!

Δείτε σχετικό βίντεο:


Η σφυρίχτρα του, δεν είναι η μόνη που ακούγεται. Το αυτί σου, «πιάνει» και άλλα σήματα από άλλες περιοχές. 

Από μπαλκόνια με δύο τρεις που σφυρίζουν και ψήνουν, δυνατή μουσικά από τα σπίτια, παιδιά μόνα τους στις βεράντες που έχουν φορέσει τις στολές τους και χαιρετούν τους περαστικούς και άλλα πρόσωπα με χαρμολύπη, που ανταλλάσουν με τους γείτονες: «Χρόνια πολλάαααα... Καλή Τσικνοπέμπτη. Του χρόνου αγκαλιά και στους δρόμους»!

Με πληροφορίες από tempo24.news

epirusblog.gr
5 of 5
Τσικνοπέμπτη στα χρόνια του κορονοϊού! Tροχονόμος ντυμένος τσολιάς ρυθμίζει την κυκλοφορία
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2300876628414959723
item