Ανθή Σαλαγκούδη: “Η οικογένειά μου δέχθηκε βρισιές και απειλητικά μηνύματα – Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα στο Survivor”

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη, μιλάει για όλα στο ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη! 

Η Ανθή είπε μεταξύ άλλων για τα όσα υπέστη η οικογένειά της με τη συμμετοχή της στο reality, αφού χρησιμοποίησαν κάποιοι το όνομα του πατέρα της ο οποίος είναι πολιτικός.

“H οικογένειά μου δέχθηκε απειλές”

“Δεν περίμενα ποτέ να χρησιμοποιήσουν το όνομα του πατέρα μου στο Survivor. Ήταν ένα πολύ σκληρό reality επιβίωσης, πεινούσαμε όλοι το ίδιο. 

Δεν πίστευα ότι κάποιος θα χρησιμοποιούσε αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έλεγε ότι ο πατέρας μου με έβαλε, ότι ο πατέρας μου πληρώνει για να μείνω” είπε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

Απειλητικά μηνύματα, βρισιές… Και πολλά από αυτά που ακούστηκαν από τα Μέσα ήταν ανυπόστατα, τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Μέχρι και ότι με έβγαλε ως πιο δημοφιλή παίκτρια, ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου, είπαν. Αν ήξερα όσα θα επακολουθούσαν, δεν θα πήγαινα στο Survivor, για να τους προστατεύσω”

«Νιώθω τύψεις γιατί κάθε φορά χρησιμοποιούν το όνομα του πατέρα μου για να πλήξουν εμένα. Κι αυτό είναι πολύ άσχημο. Του έχω μεγάλη αδυναμία, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου και δεν θέλω να στενοχωριέται. 

Γιατί ξέρω ότι στενοχωριέται. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία –που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον– για να με βοηθήσει. Όταν πια είδα κι αυτό το κύμα μίσους που κατευθύνθηκε και προς τους γονείς μου, στενοχωρήθηκα ακόμα περισσότερο” είπε η Ανθή ξεκαθαρίζοντας το θέμα με τον πατέρα της.

Για την εμφάνισή της στο παιχνίδι!

“Έτσι όπως έβγαινα τόσο απεριποίητη και εξαθλιωμένη, απορώ πώς μου στέλνουν ακόμα μηνύματα. Αλήθεια σου λέω. Όταν είδα τα memes είπα: “Εντάξει δεν θα με ξανακοιτάξει άνθρωπος”

Τι είπε για τον Τριαντάφυλλο και για το αν δωροδόκησε τους παίκτες:

“Αυτό που είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μου το είχε πει πολύ πριν βγω από το παιχνίδι. Εκείνος βέβαια αποφάσισε να το βγάλει προς τα έξω μια συγκεκριμένη στιγμή και να εκθέσει τον Τριαντάφυλλο, ενώ είχε γίνει πολύ καιρό πριν. 

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα έρθει από την αρχή σε αντιπαράθεση και δεν συμφωνούσα μαζί του σε πολλά.

Για μένα το καταλαβαίνω, με είχαν στοχοποιήσει γιατί δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Να στοχοποιείται όμως εκείνος τόσο, ώστε να μην του δίνουν να φάει, θεωρώ ότι αγγίζει τα όρια του απάνθρωπου. 

Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και δεν θα ήθελα να το δω από συμπαίκτες μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι μου αρέσει ο χαρακτήρας του. 

Σίγουρα η πείνα και η εξαθλίωση σε κάνουν να αντιδράς με διαφορετικό τρόπο και καταλαβαίνω πώς γίνονται εκεί κάποια πράγματα γιατί το έχω ζήσει εκ των έσω. Ίσως επειδή είχα εγώ αυτοέλεγχο περίμενα να έχουν και οι άλλοι. 

Πρόσεχα τα λόγια μου, δεν ήθελα να βγάζω τοξικότητα. Επειδή είναι πολύ αντίξοες οι συνθήκες, όσο λάδι ρίχνεις στη φωτιά, τόσο χειρότερα τα κάνεις” είπε η Ανθή για τον Τριαντάφυλλο και τις κατηγορίες εναντίον του

epirusblog.gr
5 of 5
Ανθή Σαλαγκούδη: “Η οικογένειά μου δέχθηκε βρισιές και απειλητικά μηνύματα – Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα στο Survivor”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6562303739893355911
item