Α.Σαλαγκούδη: «Από την πρώτη μέρα στο Survivor άκουγα συζητήσεις για τον πατέρα μου» Α.Σαλαγκούδη: «Από την πρώτη μέρα στο Survivor άκουγα συζητήσεις για τον πατέρα μου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Α.Σαλαγκούδη: «Από την πρώτη μέρα στο Survivor άκουγα συζητήσεις για τον πατέρα μου»

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στις παραλίες και τους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Περικλή Κονδυλάτο.

«Όταν ενημερώθηκα γι’ αυτά που είχαν γραφτεί, στεναχωρήθηκα, περισσότερο γι’ αυτά που αφορούσαν την οικογένειά μου. 

Το Survivor ήταν ένας κόντρα ρόλος κι εγώ απόρησα όταν μου το πρότειναν. Δεν ισχύει ότι δεν προσπαθούσα στα αγωνίσματα. Το πιο δύσκολο για μένα μέσα στο Survivor ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε στην συνέχεια: «Από την αρχή άκουγα διάφορους ψιθύρους σχετικά με το πατέρα μου, ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι εξαγοράζω παίκτες. Γενικά λεγόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. 

Προσπαθούσα να τα ξεπεράσουν αυτά που άκουγα γιατί ήταν και πολύ δύσκολες εκεί οι συνθήκες και άφηνα πολλά πράγματα να πέσουν κάτω για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Αν οι άνθρωποι αυτοί μου τα έλεγαν κατάμουτρα θα τους απαντούσα, όπως έγινε με τον Τριαντάφυλλο».

«Ο Περικλής αυτά που είπε για μένα μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που η σχέση μας ήρθε σε ρήξη ήταν ότι ήθελε να τα πούμε τηλεοπτικά. 

Δεν θέλω τώρα να μπω σε διαδικασία και να μιλάω καρέ καρέ για όλα όσα έχει πει ο Περικλής. Όταν κλείνεις ένα κύκλος, κλείνει για μένα. 

Πιο κοντά είχα έρθει με τον Περικλή μέσα στο παιχνίδι. Ένιωθα ότι είχα στοχοποιηθεί από τους συμπαίκτες μου. Από μικρή προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ανθή Σαλαγκούδη.epirusblog.gr
5 of 5
Α.Σαλαγκούδη: «Από την πρώτη μέρα στο Survivor άκουγα συζητήσεις για τον πατέρα μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6126343283888170420
Σχόλια
item