Η πανέμορφη νοσοκόμα που ποζάρει για το Sports Illustrated με μαγιό

Ένα ξεχωριστό κορίτσι που άφησε για λίγο την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ στην άκρη για να βοηθήσει στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού φιλοξενεί το τεύχος 2021 Sports Illustrated Swimsuit.

Η νοσοκόμα Maggie Rawlins είναι ένα από τα μοντέλα στο φετινό τεύχος του περιοδικού με μαγιό, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Πρόκειται για την πρώτη της εμφάνιση στο Sports Illustrated Swimsuit, η οποία έρχεται μετά από μια πολυάσχολη χρονιά εθελοντισμού στον τομέα της υγείας, όπως γράφει το People.

«Αισθάνομαι ότι όλοι έχουμε έναν ρόλο και μια ευθύνη στη διάρκεια της πανδημίας», δηλώνει. «Δεδομένου ότι έχω άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος της νοσοκόμας, ένιωσα ότι η επιστροφή στη νοσηλευτική ήταν το σωστό πράγμα. Επιπλέον ήταν στην πόλη της Νέας Υόρκης, την πόλη που ήταν τόσο καλή απέναντί μου και ήθελα να της το ανταποδώσω».

Σύμφωνα με τη Rawlins, η επιστροφή στο πεδίο της υγειονομικής περίθαλψης εν μέσω μιας πανδημίας «ήταν αγχωτικό αλλά εκπληκτικό» επειδή είδε εργαζόμενους της πρώτης γραμμής να ενώνονται σε μια εποχή κρίσης.

«Δεν πήρα πολύ χρόνο για να επεξεργαστώ τα συναισθήματά μου», εξομολογείται. «Επικεντρωνόμουν σε κάθε άνθρωπο μπροστά μου, διαβεβαιώνοντας ότι ικανοποιούνταν οι ανάγκες του. 

Στο τέλος της βάρδιάς μου, γύριζα σπίτι εξαντλημένη, ξεκουραζόμουν, ξυπνούσα και το έκανα ξανά από την αρχή. Ήμουν εκεί για μόλις τρεις εβδομάδες και θέλω ο κόσμος να θυμάται ότι οι νοσοκόμες είναι ακόμη εκεί και κάνουν αυτές τις θυσίες».

Όταν τη ρωτούν πώς ελπίζει να ισορροπήσει την εθελοντική εργασία με το μόντελινγκ, η Rawlins λέει: «Τα βλέπω να συνδυάζονται».

«Μέσω του μόντελινγκ, έχω μια απίστευτη πλατφόρμα για να αυξήσω την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα θέματα που με ενδιαφέρουν. 

Η ομάδα μου στο The Lions Talent Management ήταν τόσο υποστηρικτική σε όλα. Το κλειδί είναι να έχεις ανθρώπους που σε υποστηρίζουν. 

Έχω κρατήσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ενεργή ώστε να μπορώ να εργαστώ εθελοντικά με την OneWorld Health και να βοηθήσω όταν χρειαστεί».


epirusblog.gr
5 of 5
Η πανέμορφη νοσοκόμα που ποζάρει για το Sports Illustrated με μαγιό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2599854526858995927
item