Shawn Mendes-Camila Cabello: Το δημόσιο φιλί τους ενθουσίασε τους fans

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία όσον αφορά τον παράφορο έρωτα της Camila Cabello με τον Shawn Mendes. Οι δυο τους έχουν μια εξαιρετική σχέση και όπως όλα δείχνουν περνούν υπέροχα, ακόμη και εν μέσω πανδημίας.

Η καραντίνα σίγουρα έχει συμβάλλει στο να έρθουν πιο κοντά κι αν νομίζεις πως ο έρωτάς τους έχει ξεθωριάσει με το πέρας του χρόνου κάνεις λάθος.

Πρέπει σε αυτό το σημείο να σου θυμίσουμε πως Shawn και Camila ποτέ δεν κρύφτηκαν, αντιθέτως στα social media πάντα μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown μάλιστα ψυχαγωγούσαν τους θαυμαστές τους με όμορφα videos στα οποία τραγουδούσαν μαζί. Επίσης, πολλές είναι οι φορές που τους έχουμε δει αγκαλιασμένους αλλά και να φιλιούνται με πάθος.

Και μιας και μιλάμε για… παθιασμένα φιλιά, θυμάσαι το video στο οποίο έδωσαν ένα από τα πιο έντονα και καυτά φιλιά; Φυσικά αυτό το video είχε μια δόση χιούμορ, ωστόσο τα social media ξετρελάθηκαν κυριολεκτικά.

Αυτή τη φορά οι δυο τους δίνουν ένα ακόμη καυτό φιλί καθώς έχουν βγει για περίπατο με το κατοικίδιό τους. Η κάμερα τους έπιασε να περπατούν αγκαλιά το απόγευμα της Κυριακής στο Los Angeles και εκεί έδωσαν το πιο τρυφερό φιλί τους.

Δες περισσότερα στη gallery.







































































































































epirusblog.gr
5 of 5
Shawn Mendes-Camila Cabello: Το δημόσιο φιλί τους ενθουσίασε τους fans
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4517307642442902632
item