Οι selfies της 47χρονης Χάιντι Κλουμ με την πανέμορφη 16χρονη κόρη της Οι selfies της 47χρονης Χάιντι Κλουμ με την πανέμορφη 16χρονη κόρη της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι selfies της 47χρονης Χάιντι Κλουμ με την πανέμορφη 16χρονη κόρη της

Χάιντι Κλουμ ποζάρει με την έφηβη κόρη της και κάνει τους χρήστες του Instagram να αναρωτιούνται: Πόση ομορφιά χωράει σε μία φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες μητέρας και κόρης αναρτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από το 47χρονο μοντέλο της Victoria Secret, με την επισήμανση πως και οι δύο είναι απολύτως φυσικές, χωρίς ίχνος παρέμβασης.

«Χωρίς ρετουσάρισμα, χωρίς φίλτρα, όλα φυσικά» αναφέρεται στις φωτογραφίες με την 16χρονη Helene Boshoven Samuel.

Η Χάιντι Κλουμ έχει δηλώσει πρόσφατα εξαιρετικά υπερήφανη για την κόρη της, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται στον χώρο του μόντελινγκ τον Δεκέμβριο, περπατώντας σε πασαρέλες και ποζάροντας για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας.

«Τα πηγαίνει φανταστικά. Περιμένει να κάνει μόντελινγκ εδώ και κάποιο καιρό», δήλωσε η περήφανη μητέρα στο περιοδικό People.

«Είπα τελικά ναι γιατί είναι αρκετά μεγάλη, είναι σχεδόν 17», συμπλήρωσε. Η κόρη ανέφερε από την πλευρά της ότι η πρώτη προσφορά για δουλειά της έγινε όταν ήταν 12 ετών αλλά η μητέρα της ήθελε να περιμένει κάποιο καιρό ακόμα.

Η Χάιντι Κλουμ ήθελε να περιμένει μέχρι η Λένι να γίνει τουλάχιστον 16 ετών για να εργαστεί ως μοντέλο.

Το έφηβο κορίτσι έκανε το ντεμπούτο του στο εξώφυλλο του Vogue Germany μαζί με τη μητέρα της. Το τεύχος κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020.

«Ήταν θέμα χρόνου να δοκιμάσω μόνη μου ως μοντέλο. Η πρώτη πρόταση ήρθε στα 12 ή 13. Ικέτεψα τότε τη μαμά, αλλά καμία ελπίδα! Τώρα καταλαβαίνω ότι θα ήταν πολύ νωρίς», δηλώνει η Λένι.


epirusblog.gr
5 of 5
Οι selfies της 47χρονης Χάιντι Κλουμ με την πανέμορφη 16χρονη κόρη της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 914410530151726445
Σχόλια
item