Η Rita Ora με λαμπερή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου στο Gay Pride της Αυστραλίας

Ένα από τα μεγαλύτερα shows της Αυστραλίας, το Mardi Gras 2021 Gay Pride πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στο Σίδνεϊ με πρωταγωνίστρια την pop star, Rita Ora, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε το πλήθος με τη μουσική και την ερμηνεία της.

Η διάσημη τραγουδίστρια έλαμψε στη σκηνή με το look που φόρεσε, το οποίο είχε ελληνική υπογραφή! Ο σχεδιαστής μόδας, Βρεττός Βρεττάκος δημιούργησε για τη Rita Ora ένα άκρως εντυπωσιακό bodysuit με 120 χιλιάδες κρύσταλλα σε μπλε αποχρώσεις και ασορτί γάντια.

Στους ώμους της, η τραγουδίστρια είχε τη πολύχρωμη σημαία της LGBTQ+ κοινότητας, φτιαγμένη από μετάξι.

Το look της Rita Ora ολοκληρώθηκε με μία επίσης κρυστάλλινη ζώνη και ένα ζευγάρι over the knee, ψηλοτάκουνες μπότες με 20.000 κρύσταλλα Swarovski.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση της pop star, ο Βρεττός Βρεττάκος συνεργάστηκε με τον επίσης καταξιωμένο Έλληνα στυλίστα, Dennis Kolpodino με τη συγκεκριμένη δημιουργία να έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την παρουσίαση του νέου δίσκου της Rita Ora.

Φυσικά, δεν είναι πρώτη φορά που μία παγκοσμίου φήμης star επιλέγει να φορέσει δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή, αφού πολύ συχνά φορά δημιουργίες του η Beyonce καθώς και η JLo.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Η Rita Ora με λαμπερή δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου στο Gay Pride της Αυστραλίας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2095802054711780988
item