Έγκυος για δεύτερη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με φουσκωμένη κοιλίτσα Έγκυος για δεύτερη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με φουσκωμένη κοιλίτσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έγκυος για δεύτερη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με φουσκωμένη κοιλίτσα

Υπέροχα τα νέα για την αγαπημένη σταρ.

Εδώ και έναν χρόνο είμαστε επίσημα κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω της καραντίνας. Η πανδημία συνεπάγεται πολύ συγκεκριμένες παραμέτρους που πρέπει να τηρηθούν, ώστε να μπορέσουμε κάποια στιγμή να βγούμε από όλη αυτήν την κατάσταση.

Όσο είμαστε σε αναμονή, βέβαια, ακούμε διαρκώς νέα περί εγκυμοσύνης. Τουλάχιστον αυτά αποτελούν μερικές θετικές νότες μέσα σε όλη αυτήν την κλεισούρα και ίσως και αυτή η τελευταία να είναι που έχει δώσει τον χώρο για να αυξηθούν οι εγκυμοσύνες.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, είναι λες και με κάποιον τρόπο συζητάμε διαρκώς για διάσημες γυναίκες που περιμένουν το παιδάκι τους. Και άλλη μία από αυτές έρχεται να προστεθεί τώρα στη λίστα μας.

Πρόκειται για μία διάσημη και πολύ αγαπημένη ηθοποιό, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες παραγωγές. Η ίδια, ωστόσο, έχει περάσει πολλά στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με Διαταραχή προσοχής / υπερκινητικότητας (ADHD), ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει εξαρτημένη από τις ουσίες και το αλκοόλ, όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Τώρα τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους και να διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το δεύτερο παιδάκι τους.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια ηθοποιό μιλάμε.

epirusblog.gr
5 of 5
Έγκυος για δεύτερη φορά πασίγνωστη ηθοποιός: Η photo με φουσκωμένη κοιλίτσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4385935360921035
Σχόλια
item