Η Olivia Jade είναι ίδια με τη μαμά της στη νέα της φωτογραφία

Ο κόσμος των celebrities είναι γεμάτος από περιπτώσεις που απασχολούν τα Μέσα. Γιατί πολύ απλά, όταν ένας διάσημος αγαπιέται και επιλέγεται από το κοινό, το τελευταίο θέλει να είναι ενήμερο για τα πάντα. Θα ασχοληθεί με τα πάντα και θα φροντίσει να ξέρει κάθε εξέλιξη σαν να έκαναν παρέα.

Η Olivia Jade είναι ένα κορίτσι που ξέρει από σκάνδαλα. Αν θυμάσαι πριν από μερικά χρόνια, η οικογένειά της ενεπλάκη στο σκάνδαλο, κατά το οποίο πλούσιοι γονείς εξαγόρασαν τη φοίτηση των παιδιών τους σε κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής. 

Για ένα διάστημα, λοιπόν, η Olivia είχε εξαφανιστεί από την επικαιρότητα -προφανώς, μέχρι να ξεθυμάνει το σκάνδαλο- και σιγά-σιγά άρχισε να επιστρέφει.

Ένας λόγος που ήταν τόσο μεγάλη η «φασαρία» που έγινε με την περίπτωση της Jade είναι φυσικά και το γεγονός ότι μαμά της είναι η διάσημη ηθοποιός Lori Ann Loughlin

Πρόσφατα, όμως, η κόρη της αποφάσισε να κάνει ανάρτηση μίας φωτογραφίας στην οποία ποζάρει και είναι ίδια η μαμά της.

Δεν είναι και περίεργο το παιδί να μοιάζει με τον γονιό όσο μεγαλώνει, αλλά κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή για την οποία μιλάμε, σου δείχνουν ότι η ομοιότητα είναι τρομακτική.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις τη νέα φωτογραφία της μικρής για την οποία μιλάμε αλλά και της μαμάς της για να συγκρίνεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Olivia Jade είναι ίδια με τη μαμά της στη νέα της φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7107645778604563561
item