Έλενα Κρεμλίδου: "Ήταν εμφανής ο σεξισμός στα βίντεο του Netwix που τόνιζαν τα οπίσθιά μου"

Αρκετό καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Έλενα Κρεμλίδου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακόγιαννη.

Αφού ανέλυσε όλα τα του παιχνιδιού θέματα, αναφερόμενη και στο... σεξ, μίλησε και για την αρχή της καριέρας της τονίζοντας πράγματα που την είχαν ενοχλήσει.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Έλενας Κρεμλίδου



















Ο Θανάσης είναι κι εκείνος που σε ανακάλυψε στο «Ότιναναι». Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

Ήταν μια τόσο ωραία περίοδος στη ζωή μου. Θυμάμαι πόσο ανυπομονούσα να δω το επεισόδιο και τα σκετσάκια που γυρνούσαμε. Πήρα πολλή αγάπη από τον Θανάση και από τους παρουσιαστές: Τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου. 

Την ίδια περίοδο έκανα τρίωρη live εκπομπή στο ραδιόφωνο με τον Βαγγέλη Περρή και τη Μαρία Ζαφειράτου, και μου φαινόταν απίστευτο. Σίγουρα θα το ξανάκανα.

Ξαφνιάστηκες όταν άρχισε να σε αναγνωρίζει κόσμος στον δρόμο;

Αυτό γινόταν σταδιακά. Ο μεγάλος χαμός έγινε με το Netwix, όπου πολλά βίντεο έγιναν viral και δεν καταλάβαινες πότε τα έβλεπε ο καθένας, αυτό ήταν το σοκαριστικό. 

Το αστείο ήταν που νόμιζαν πως άλλη ήταν η κοπέλα στο “Splash”, άλλη χόρευε στο “Caliente”, άλλη έπαιζε στο Netwix και άλλη ήταν η κοπέλα στο ραδιόφωνο. Μέχρι και τώρα, που έγινε επιτέλους η σύζευξη, νόμιζαν ότι άλλη είναι η Έλενα Κρεμλίδου κι άλλη η Mariposa!

Ένιωσες αμήχανα επειδή σε πολλά σκετς τόνιζαν τα οπίσθιά σου;

Ήταν εμφανής ο σεξισμός στα περισσότερα βίντεο, αλλά εννοείται ότι ήταν επιλογή μου να συμμετέχω, δεν αποποιούμαι κάτι. 

Το είδα τελείως κυνικά, ότι απλά είναι ένας ρόλος, που θα μπορούσε να υποδυθεί οποιαδήποτε κοπέλα με καλλίγραμμο σώμα, δεχόμουν οδηγίες και τις ακολουθούσα. 

Το λυπηρό είναι όταν συγχέουμε τον ρόλο με τον άνθρωπο που τον υποδύεται. Νομίζω ότι στο “Survivor” έδειξα την Έλενα σε όλες τις πτυχές της, επομένως ο κόσμος άφησε στην άκρη τους ρόλους.

Σου έχουν πει ότι «αν δεν είχες την πίσω όψη σου, δεν θα σε ήξερε κανείς»;

Φυσικά, ακόμα και σήμερα μου το λένε συνέχεια. Γενικά δεν απαντάω, αλλά υπάρχουν τόσες ωραίες απαντήσεις που μπορείς να δώσεις σε αυτούς τους ανθρώπους... Πολλές γυναίκες είναι πιο όμορφες από μένα και έχουν πολύ πιο ωραίο κορμί, αλλά δεν αρκεί η ομορφιά, χρειάζεται και σκληρή δουλειά. 

Το έχουν αποδείξει πολλές κοπέλες σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν φτάσει πολύ ψηλά στο επάγγελμά τους, ανεξάρτητα από την εμφάνιση. Από 19 χρόνων έχω δουλέψει σκληρά σε ό,τι επέλεξα να κάνω στη ζωή μου.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Κρεμλίδου: "Ήταν εμφανής ο σεξισμός στα βίντεο του Netwix που τόνιζαν τα οπίσθιά μου"
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7238546150593537860
item