Κατερίνα Καινούργιου: “Moυ λένε ότι γουστάρω τον Αλέξη Παππά γιατί…” Κατερίνα Καινούργιου: “Moυ λένε ότι γουστάρω τον Αλέξη Παππά γιατί…” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: “Moυ λένε ότι γουστάρω τον Αλέξη Παππά γιατί…”

Φανατική τηλεθεάτρια του Survivor είναι η Κατερίνα Καινούργιου τους τελευταίους μήνες και αυτό αποδεικνύεται και από τον τρόπο με τον οποίο σχολιάζει τα θέματα που προκύπτουν από το ριάλιτι επιβίωσης καθημερινά. 

Η παρουσιάστρια μάλιστα, πολλές φορές έχει εκφράσει την άποψή της για τους παίκτες του ριάλιτι βάζοντας στον τοίχο τον Αλέξη Παππά. 

Η παρουσιάστρια έχει πολλές φορές μιλήσει με πολύ επικριτικό ύφος για τον ηθοποιό και τον χαρακτήρα που βγάζει προς τα έξω. 

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα αρκετός κόσμος της στέλνει μηνύματα λέγοντάς της πως όλα αυτά τα λέει γιατί μάλλον “γουστάρει” τον Αλέξη Παππά. 

“Μου στέλνουν κάτι μηνύματα και μου λένε “γιατί δε θες τον Παππά, μήπως τον γουστάρεις; Mήπως τον θέλεις;”, ούτε τον γουστάρω, ούτε τον θέλω απλά βλέπω τη συμπεριφορά του εκεί και δε μου αρέσει” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: “Moυ λένε ότι γουστάρω τον Αλέξη Παππά γιατί…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7260750937185294153
Σχόλια
item