Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στους θαυμαστές της την ουλή της Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στους θαυμαστές της την ουλή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στους θαυμαστές της την ουλή της

Η καραντίνα μπορεί να συνεχίζεται κανονικά, όμως, για κάποιους περνάει μέσα σε πολυτελείς βίλες. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι, αν, για παράδειγμα, βαρεθούν, θα επιλέξουν ένα από τα 100 δωμάτια που υπάρχουν στο σπίτι, θα βγουν έξω στην πισίνα για να κάνουν μία βουτιά, θα επισκεφτούν το γυμναστήριο που σίγουρα υπάρχει, κλπ.

Η Kylie Jenner προφανώς ανήκει σε αυτούς τους ανθρώπους. Πέρα από την πλάκα, πρόκειται για ένα πολύ διάσημο και πλούσιο κορίτσι, οπότε όσες εικόνες κι αν έχουμε δει από τους χώρους του σπιτιού της μας έχουν αφήσει κάπως με το στόμα ανοιχτό.

Στον λογαριασμό της στο Instagram θα δεις κάθε τύπου αναρτήσεις. Το πιο συνηθισμένο είναι να τη βλέπεις σε μία πιο σέξι διάθεση να ποζάρει με τα αναρίθμητά ρούχα που έχει στην κατοχή της.

Υπάρχουν, όμως, και φορές όπως μία από τις πρόσφατες που η Kylie έκανε story κάτι τελείως διαφορετικό. Για την ακρίβεια, αποφάσισε να μας δείξει την ουλή που έχει, την ώρα που καθόταν και χαλάρωνε στον καναπέ της.

Πολύ πιθανό είναι να έχεις ακούσει ξανά ή να έχεις δει τη συγκεκριμένη ουλή, αλλά η μικρή Jenner είπε να κάνει ένα reminder.epirusblog.gr
5 of 5
Η Kylie Jenner αποκαλύπτει στους θαυμαστές της την ουλή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5850957798992688573
Σχόλια
item