Τι συμβαίνει πια με τα χείλη της Kendall Jenner;

Οι αγαπημένες μας celebrities εστιάζουν πολύ στην εμφάνισή τους και αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει. 

Ο χώρος στον οποίο δραστηριοποιούνται τις θέλει, άλλωστε, υπέρλαμπρες και πολύ φροντισμένες. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μοντέλα, των οποίων η φύση της δουλειάς είναι τέτοια.

Ανάμεσα στα πιο hot ονόματα που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητα βρίσκεται αυτό της Kendall Jenner.

Πρόκειται για ένα από τα νεαρότερα άτομα της οικογένειας Kar-Jenner αλλά και αυτό που αποτελεί θέμα συζήτησης κυρίως για την καριέρα του στο modelling και όχι για το ριάλιτι της οικογένειας.


Η Kendall, λοιπόν, είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι. Προσπαθεί να ανανεώνει συχνά την εμφάνισή της για να είναι μέσα στα πράγματα και να κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Πρόσφατα, όμως, παρατηρήσαμε ότι τα χείλη της φαίνονται σαν να έχουν μεγαλώσει και κάθε φορά που τη βλέπουμε αυτή μας η εντύπωση γίνεται όλο και πιο σθεναρή.

Το μοντέλο ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο ποζάρει στον φακό και, ενώ μεν ήταν πολύ εντυπωσιακή και εκθαμβωτική όπως πάντα, εστιάσαμε ξανά στα χείλη της και στο τι μπορεί να συμβαίνει. 

Εκτός και αν πρόκειται για κάποιο φίλτρο, το οποίο δεν αναγράφεται στην εικόνα. Ή το «θαύμα» του μακιγιάζ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την πρόσφατη εμφάνισή της.













































epirusblog.gr
5 of 5
Τι συμβαίνει πια με τα χείλη της Kendall Jenner;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1783697757959243282
item