House of Fame: “Fuego” έβαλε η Ελένη Φουρέιρα με αποκαλυπτικό φόρεμα στο 3ο live

Το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε το τρίτο live του House of Fame και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκε γι’ ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό σε ένα λαμπερό show γεμάτο μουσική.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έκανε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, έχοντας επιλέξει ένα καυτό πορτοκαλί φόρεμα που είχε βαθύ σκίσιμο στο πόδι αλλά και άνοιγμα στο σημείο της κοιλιάς, αναδεικνύοντας έτσι τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της. 

Το φόρεμα που επέλεξε η Ελένη είναι δημιουργία της Natar Georgiou. Το make up της το έχει επιμεληθεί ο Παντελής Τουτουντζής, το styling ο Μάρκος Ανδριώτης και τα μαλλιά της ο Χρήστος Μπαϊραμπάς.

Μάλιστα ο Γιώργος Αρσενάκος δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει αυτήν την εμφάνιση, τονίζοντας της πόσο όμορφη είναι απόψε. Η Ελένη Φουρέιρα εισέπραξε το κολακευτικό σχόλιο με χαμόγελο και προχώρησε στα διαδικαστικά του talent show.

Δες την έναρξη του House of Fame:


Η κριτική επιτροπή και απόψε έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους. Ο Γιώργος Αρσενάκος επέλεξε Total black look με tailor made κουστούμι, γραβάτα και μαντηλάκι Chanel, Black gold αξεσουάρ, μανικετόκουμπα με emerald stone αλλά και το custom made δαχτυλίδι με το λογότυπο της Panik που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν απαστράπτουσα, με φόρεμα Kathy Heyndels, ενώ το ιδιαίτερο hairlook της απόψε το επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Γοητευτική εμφάνιση έκανε και ο Γιάννης Πλουταρχος με λευκό πουκάμισο και ένα ιδιαίτερο γκρι Twinblack γιλέκο.

epirusblog.gr
5 of 5
House of Fame: “Fuego” έβαλε η Ελένη Φουρέιρα με αποκαλυπτικό φόρεμα στο 3ο live
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4288674130884594333
item