Ο Good Job Nicky στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης» Ο Good Job Nicky στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Good Job Nicky στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Good Job Nicky, το βράδυ της Πέμπτης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους γονείς του.

Μέσα σε ολα, ο Good Job Nicky σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αναγνωρισιμότητα είναι το μόνο πράγμα που ξέρουμε όσον αφορά το πως μεγαλώσαμε άρα δεν είχα άλλο μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να πω ότι με ενοχλούσε αυτό. Όλα καλά ήταν. Και οι συμμαθητές μου φερόντουσαν κανονικότατα, όλοι για τον Νικόλα! Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι σαν γιο του Πάριου ή της Αλιμπέρτη».

«Νιώθω ότι οι γονείς μου, με τον τρόπο που μας ανέθρεψαν, έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην χρειαστεί να με επισκιάσει κανένα όνομα».

«Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και εγώ καλλιτεχνικά» συμπλήρωσε ο νεαρός τραγουδιστής στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1.

«Οι γονείς μου είναι φίλοι πάνω απ’ όλα» τόνισε ο Good Job Nicky.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Good Job Nicky στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη: «Ο Πάριος είναι ιερό τέρας, ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3174237513252531354
Σχόλια
item