Δε φαντάζεσαι τον λόγο για τον οποίο ξεσπά στον George Clooney η Amal

Περσινά ξινά σταφύλια λέει ο λαός μας και έχει και δίκιο.

Φαίνεται πως ξαφνικά η Amal Clooney γνωρίζει τον Doug Ross και ο George πρέπει να επωμισθεί -ετεροχρονισμένα βέβαια- τις συνέπειες.

Τι κι αν η σειρά «Στην εντατική» έχει γυριστεί εδώ και πολλά χρόνια; Η Amal τώρα έχει ξεκινήσει να βλέπει τα επεισόδια και τα έχει βάλει με τον σύζυγό της για τα καλά.

Όπως αποκάλυψε ο George Clooney, η σύζυγός του έχει αρχίσει να βλέπει μανιωδώς τα επεισόδια, το ένα μετά το άλλο και κάθε φορά που ο  Doug Ross (ο χαρακτήρας δηλαδή που υποδυόταν ο ηθοποιός στη σειρά), κάνει κάτι «στραβό» ή κάτι που ενοχλεί και υποτιμά τη γυναικεία φύση της, εκείνη του επιτίθεται. 

Χαριτολογώντας ο διάσημος ηθοποιός δεν ξέρει τώρα πώς να επανορθώσει εξαιτίας του «άτακτου» χαρακτήρα που τον καθιέρωσε στο κοινό.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «ER»  κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast SmartLess την περασμένη Δευτέρα με τους Sean Hayes, Jason Bateman και Will Arnett:  «Η γυναίκα μου τα παρακολουθεί τώρα όλα τα επεισόδια», προσθέτοντας, «και με ενοχλεί πολύ γιατί ξέχασα όλα τα τρομερά πράγματα που έκανε ο Doug Ross στις γυναίκες», είπε ο διάσημος ηθοποιός.

Δες τι άλλο εκμυστηρεύθηκε για την Amal στην συνέντευξη του ο star του Χόλυγουντ, στη gallery που ακολουθεί:









































































epirusblog.gr
5 of 5
Δε φαντάζεσαι τον λόγο για τον οποίο ξεσπά στον George Clooney η Amal
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2648124853504717946
item