Πρέβεζα: Αναστάλθηκε η λειτουργία δύο τμημάτων σχολικής μονάδας στην Πρέβεζα λόγω κρούσματος COVID-19

Την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων Α1 και Α2 του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας, λόγω κρούσματος COVID-19 για χρονικό διάστημα 14 ημερών, ήτοι από 12/03/2021 έως και 25/03/2021 και την έναρξη της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αποφάσισε ο Δ/ντής Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Απόστολος Κατσανάκης.

Ο κ. Κατσανάκης έπειτα από συνεννόηση με τη διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Βαρβάρα Ζαντραβέλη και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις, έκαναν δεκτή τη γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας περί αναστολής λειτουργίας των δύο τμημάτων και κατόπιν ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη περίπτωση αναστολής σχολικής δραστηριότητας είναι σχετιζόμενη με ήδη γνωστό κρούσμα στο Δήμο Πρέβεζας.

Από τη Δευτέρα ωστόσο ενδεχομένως να κλείσουν όλες οι σχολικές βαθμίδες σε όλη τη χώρα, καθώς υπάρχουν ήδη διαρροές ότι η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων θα εισηγηθεί το κλείσιμο των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες πανελλαδικά με την επέκταση της τηλεκπαίδευσης.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Αναστάλθηκε η λειτουργία δύο τμημάτων σχολικής μονάδας στην Πρέβεζα λόγω κρούσματος COVID-19
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 946955643120977259
item