Σάκης Ρουβάς: Ποζάρει αλά Bob Ross στο ατελιέ ζωγραφικής του σπιτιού του Σάκης Ρουβάς: Ποζάρει αλά Bob Ross στο ατελιέ ζωγραφικής του σπιτιού του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: Ποζάρει αλά Bob Ross στο ατελιέ ζωγραφικής του σπιτιού του

Η καραντίνα μας έχει δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε νέες δραστηριότητες και να αποκτήσουμε χόμπι που στο παρελθόν δεν θα σκεφτόμασταν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε. 

Ο Σάκης Ρουβάς από την αρχή της πανδημίας και συνεπώς του εγκλεισμού στο σπίτι, έχει επιλέξει να αξιοποιεί κάθε στιγμή της ημέρας και να καταπιάνεται με νέα πράγματα, είτε μόνος είτε μαζί με τα τέσσερα παιδιά του.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο επιτυχημένος τραγουδιστής αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του αυτή την περίοδο.

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται ότι έχει αδυναμία στη ζωγραφική και έτσι θέλησε να εξασκήσει τις ικανότητές του. 

Όπως θα δεις, ο ίδιος προμηθεύτηκε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, διαμόρφωσε ένα δωμάτιο του σπιτιού του ως ατελιέ και ξεκίνησε τα σχέδια.

Ποζάροντας αλά Bob Ross, ο Σάκης Ρουβάς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: “Η ζωή είναι μια ζωγραφιά, με όμορφα σχήματα και ζωντανά χρώματα”.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Ρουβάς: Ποζάρει αλά Bob Ross στο ατελιέ ζωγραφικής του σπιτιού του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1268753616893533819
Σχόλια
item