Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Βίκυ Κουλιανού αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε στο θεάτρο. 

Η εντυπωσιακή ηθοποιός και μοντέλο σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και την On Time, μίλησε για την διαφήμιση που κάνει για γνωστό απορρυπαντικό.

Η Βίκυ Κουλιανού μάλιστα αποκαλύπτει αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι ενώ παράλληλα αποκαλύπτει για πρώτη φορά στην on time ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοανθρωπάθεια δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει απαγορεύσει μέχρι και συγκεκριμένες ασκήσεις να κάνω οπότε θα έμπαινα εύκολα σ κάποιο ριάλιτι που δεν θα είχε τόσο σωματική κόπωση. 

Την σπονδυλοανθρωπάθεια είναι μια κάκωση των σπονδύλων την έπαθα στο θέατρο από ένα ρόλο. Ήταν πριν από έξι περίπου χρόνια στην παράσταση «η ψευτουπηρέτρια» του Μαριβώ.

Επειδή υποδυόμουν έναν ρόλο ανδρικό που είχε πολλές απαιτήσεις γιατί κινησιολογικά είχε πολλές απαιτήσεις και σε κάποια απότομη κίνηση στις πρόβες και μετά στις παραστάσεις προέκυψε από το πρόβλημα στη μέση μου. 

Έχει πλησιάσει ο ένας σπόνδυλος τον άλλον και έχει μειωθεί το υγρό μεταξύ των σπονδύλων κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις απότομες κινήσεις πολλές γιατί μπορεί να «κλειδώσει» η μέση εκεί να χρειαστεί να κάνεις ενέσεις για να επανέλθεις. 

Πονάω όταν αλλάζει ο καιρός. Αν δεν είχα αυτό θα το σκεφτόμουν να μπω στο Survivor. Στη Φάρμα μπορεί να πήγαινα. Μου άρεσε όταν την είχα δει παλιά»

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3313639292331158923
Σχόλια
item