Ευτύχης Μπλέτσας: Επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στην Ιωάννα Μαλέσκου! Οι πρώτες δηλώσεις του Ευτύχης Μπλέτσας: Επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στην Ιωάννα Μαλέσκου! Οι πρώτες δηλώσεις του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευτύχης Μπλέτσας: Επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στην Ιωάννα Μαλέσκου! Οι πρώτες δηλώσεις του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Love It και επιβεβαίωσε στην Ιωάννα Μαλέσκου το χαρμόσυνο γεγονός! Ο παρουσιαστής της εκπομπής Happy Traveler και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Αφού ευχαρίστησε για τις ευχές για τον ερχομό του δεύτερου μωρού, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την είδηση, ο παρουσιαστής τόνισε ότι δεν το ανακοίνωσαν. 

Τότε, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε ότι η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε γνωστή μέσα από τα social media.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια, αλλά η ερώτηση είναι που το μάθατε; Γενικά δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, απλώς εντάξει μερικές φορές νιώθουμε ότι μερικά πράγματα όχι ότι επειδή είναι νωρίς, αλλά είμαστε της φιλοσοφίας ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει εμάς και την δουλειά μας… 

Θέλουμε μέσα από την εκπομπή να δώσουμε έμπνευση ότι μπορείς να πας και κάπου με το παιδί σου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευτύχης Μπλέτσας στο Love It.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα, με την οποία κατάφερε να ταξιδέψει σε τουλάχιστον είκοσι χώρες πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευτύχης Μπλέτσας: Επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα στην Ιωάννα Μαλέσκου! Οι πρώτες δηλώσεις του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3140035320799166276
Σχόλια
item