Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός έφτασε τα όριά της – Το μήνυμα που έστειλε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός έφτασε τα όριά της – Το μήνυμα που έστειλε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός έφτασε τα όριά της – Το μήνυμα που έστειλε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια πολυάσχολη γυναίκα και παρά το γεγονός ότι διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, το πρόγραμμά της είναι γεμάτο υποχρεώσεις. 

Η γνωστή ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα για τη σειρά “Έλα στη θέση μου”, όμως, παράλληλα, ασχολείται και με τις επιχειρήσεις της.

Η μεγάλη προσπάθεια να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της και το φορτωμένο πρόγραμμά της φαίνεται πως την έφτασαν στα όριά της. 

Ειδικότερα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους ότι η χρειάζεται περισσότερο ξεκούραση λόγω της κατάστασής της.

“Όταν νομίζεις ότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης είσαι ακόμα ο Superman, αυτά παθαίνεις. Ξεκούραση τώρα”, έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Η εγκυμονούσα ηθοποιός έφτασε τα όριά της – Το μήνυμα που έστειλε ξαπλωμένη στο κρεβάτι της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2136969641915024340
Σχόλια
item