Ειδικοί φρουροί Κρήτης κατά Τσίπρα-Σπίρτζη για Νέα Σμύρνη: Θέλατε αίμα, καλύπτετε αναρχικούς και τρομοκράτες

Σε μία «καυστική» ανακοίνωση με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη προέβησαν οι Ειδικοί Φρουροί Κρήτης, οι οποίοι καταφέρονται κατά Τσίπρα, Σπίρτζη και Ραγκούση.

Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

«Κύριε Τσίπρα, κ. Σπίρτζη, κ. Ραγκούση, είμαστε σίγουροι πως θα "φουσκώνετε” από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα "παιδιά" σας στην Νέα Σμύρνη.

Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές καρέκλες τα "παιδιά" σας ήταν "σούζα". Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε "εντολή". Παίζετε με τις ζωές μας, "καλύβετε" αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες - δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν. Αν δεν είναι κόπος για εσάς, περάστε από τη μητέρα του συναδέλφου που ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να της δώσετε κουράγιο. Αν είστε άνθρωποι.

Σε αναμονή της αντίδρασής σας»
Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης.

Σπίρτζης: Κύριε Μητσοτάκη, καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Τύπου σας

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζει:

«Κύριε Μητσοτάκη, εσείς δεν μιλήσατε μόλις χθες για αυτοσυγκράτηση, για ψυχραιμία, για τυφλή οργή; Μόλις χθες δεν καταγγείλατε τη βία, την ένταση, τον διχασμό, το μίσος; Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη, καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας. Το ήθος τους, τη δημοκρατική αντίληψή τους και την ποιότητα μιας από τις συνδικαλιστικές εκφράσεις των ειδικών φρουρών που ΕΣΕΙΣ, ρουσφετολογικά, διορίσατε. Σε αναμονή της αντίδρασής σας...

(Αν υπάρξει αντίδραση για τα δικά σας παιδιά και τις κατάπτυστες, κατά παραγγελία, ανακοινώσεις τους).epirusblog.gr
5 of 5
Ειδικοί φρουροί Κρήτης κατά Τσίπρα-Σπίρτζη για Νέα Σμύρνη: Θέλατε αίμα, καλύπτετε αναρχικούς και τρομοκράτες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1605495732678892697
item