Νίκος Βέρτης: Οργανωμένη ομάδα τον παραπλανούσε προκειμένου να να κερδίσει χρήματα

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε απάντηση σε ένα δημοσίευμα που αποκάλυπτε δικαστική απόφαση σε βάρος του Νίκου Βέρτη, η οποία αφορά σε αντιδικία του με συνεργάτη του.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε σε μια «οργανωμένη ομάδα» που συνεργάζεται ενάντια του τραγουδιστή και προαναγγγέλει προσφυγή στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση.

«Αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε αυτό το δελτίο τύπου, γιατί μία οργανωμένη ομάδα, με επικεφαλής την πρώην δικηγόρο του και έναν οικονομοτεχνικό σύμβουλο, ο οποίος παραπλανούσε τον κο Βέρτη ότι είναι λογιστής, σε συνεργασία μ’ ένα δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί τους και οι οποίοι επί σειρά ετών προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων τραγουδιστών, τον κ. Νίκο Βέρτη, παράνομα.

Αφού αυτό απαγορεύεται και είναι και ποινικό αδίκημα, δημοσιοποίησαν το περιεχόμενο μιας αποφάσεως, την οποία εξέδωσε μόνο ένας Εφέτης (Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης) και η οποία δεν είναι αμετάκλητη, βάσει του σκεπτικού της οποίας ο ένας και μοναδικός Δικαστής δέχτηκε, χωρίς κανένα μάρτυρα, που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του οικονομοτεχνικού συμβούλου και χωρίς καμία έγγραφη συμφωνία περί αποκλειστικής απασχολήσεώς του ως υπαλλήλου του κου Βέρτη, ότι αυτός δεν ήταν ελεύθερος επαγγελματίας, αλλά αποκλειστικός υπάλληλος του κου Βέρτη, αγνοώντας αδιάσειστα στοιχεία (μάρτυρες, έγγραφα), τα οποία προσκόμισαν οι συνάδελφοί μας, που χειρίστηκαν την υπόθεση μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στον επικεφαλής του γραφείου μας κο Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες δικηγόρους του γραφείου μας ανετέθη χθες από τον κ. Νικόλαο Βέρτη η σύνταξη του δικογράφου της αναίρεσης κατά αυτής της αποφάσεως του μοναδικού αυτού Δικαστή, ενώπιον του Προέδρου και των μελών του Αρείου Πάγου, ώστε την αμετάκλητη απόφαση επί αυτής της υποθέσεως να εκδώσουν όχι ένας δικαστής αλλά πέντε ανώτατοι Δικαστές με επικεφαλής τον Πρόεδρο ή έναν εκ των Αντιπροέδρων του Αρείου Πάγου.

Ο κ. Βέρτης θα στραφεί δικαστικά εναντίον όλων εκείνων που δημοσιοποίησαν παρανόμως αυτήν τη μη αμετάκλητη απόφαση. 

Σημειωτέον ότι ο κ. Βέρτης έναντι αυτής της οργανωμένης ομάδος έχει δικαιωθεί δικαστικά με σειρά δικαστικών αποφάσεων και είμαστε βέβαιοι, βάσει των στοιχείων που τέθηκαν υπόψη μας, ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα. 

Η δικαιοσύνη απονέμεται από ανθρώπους και τα ανθρώπινα λάθη των Δικαστών πάντοτε διορθώνονται από ανώτερους δικαστές και δικαστήρια με τελικό σταθμό τον Άρειο Πάγο». 

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν και κάποια ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή!

Νίκος Βέρτης θύμα απάτης

Λίγα λόγια για τον Νίκο Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης (πραγματικό όνομα: Νικόλαος Αρβανιτίδης) (Χόρινχεμ, 21 Αυγούστου 1976) είναι Έλληνας τραγουδιστής γεννημένος στην Ολλανδία. Το επώνυμο Βέρτης αναφέρεται στα πρώτα βήματα του τραγουδιστή στην πόλη της Βέροιας, και έτσι, μολονότι ήταν Βεροιώτης, το έκανε Βέρτης. 

Ο Νίκος Βέρτης, εκτός από ερμηνευτής είναι και στιχουργός-συνθέτης και έχει γράψει αρκετά τραγούδια από μικρή ηλικία αλλά πολλά από αυτά έχουν μείνει στο συρτάρι του από δική του επιλογή.

Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». 

Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!

Νίκος Βέρτης βιογραφικό

Τον χειμώνα 2003 - 2004 έρχεται στην Αθήνα όπου συνεργάζεται με την Πέγκυ Ζήνα στο «Απόλλων» με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία τους μάλιστα σφραγίστηκε με δύο ντουέτα, το «Είμαστε χώρια» και το «Χανόμαστε», δυο ακόμη μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Στην 3η απονομή των βραβείων ΑΡΊΩΝ, ο Νίκος Βέρτης παίρνει το Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη για το 2003.

Τον Μάιο του 2004 ο Νίκος ξεκινά μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο «Ρόδον» της Θεσσαλονίκης οι οποίες παρατείνονται μέχρι και τον Αύγουστο.

Τον Σεπτέμβριο του 2004 κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός δίσκος, «Πάμε ψυχή μου» με τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους και αμέσως γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό! Τραγούδια όπως το ομότιτλο, το «Πως τολμάς», το «Θυμάμαι», το «Σε μένα» κ.α. έχουν γίνει επιτυχίες.


epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Βέρτης: Οργανωμένη ομάδα τον παραπλανούσε προκειμένου να να κερδίσει χρήματα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2717258317725574606
item