Ο τύπος του εσώρουχου φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα όσων το επιλέγουν Ο τύπος του εσώρουχου φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα όσων το επιλέγουν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο τύπος του εσώρουχου φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα όσων το επιλέγουν

Πώς επιλέγουμε τα ρούχα που φοράμε; Ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας που βλέπουμε στα περιοδικά; Ή ίσως ακολουθούμε κάποια στυλάτη blogger; Οι φίλοι μας; Σύμφωνα με την Kate Nightingale από το «Style Psychology”, είναι ένα μείγμα όλων των παραπάνω και των συναισθημάτων, των αναμνήσεων και της αυτοεκτίμησης μας.

Έτσι, κάθε ρούχο που φοράμε μπορεί να πει πολλά για την προσωπικότητα μας. Εμείς αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε τι σημαίνουν οι επιλογές στα εσώροuχα σας για τον χαρακτήρα σας.

Ποιον απ' τους παρακάτω τύπους εσωρούχου αγοράζετε πιο συχνά;

T-string


Eίστε ανεξάρτητη, έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας. Σας αρέσει να αναδεικνύετε τα δυνατά σας σημεία και να κάνετε εντύπωση.

G-stringΔεν φοβάστε να κάνετε τη διαφορά κι είστε πάντα έτοιμη για αλλαγές και… «ξεβόλεμα». Ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε απ’ τους άλλους και πόσο αποκαλυπτική θα γίνετε.

ThongΕίστε άνθρωπος φιλόδοξος, που βρίσκει κίνητρα να συνεχίσει να αγωνίζεται και να εξελίσσεται. Συνήθως παίρνετε αυτό που θέλετε και ο δυναμισμός σας δημιουργεί συχνά φόβο στους ανθρώπους.

ΤangaΞέρετε πώς να απολαμβάνετε τις απλές, καθημερινές ομορφιές της ζωής. Η φύση σας είναι κάπως παραδοσιακή, αλλά έχετε και αρκετές προοδευτικές σκέψεις.

BikiniΕίστε αθλητικός και πρακτικός άνθρωπος, πάντα έτοιμη για περιπέτεια, είστε παιχνιδιάρα και σέξι, αλλά ιδιαίτερα οργανωτική όταν χρειαστεί.

CheekiesΣας αρέσει να είστε στη μόδα, αλλά δεν συμπαθείτε τις υπερβολές. Είστε γεμάτη ενέργεια και όρεξη για ζωή.

BoxersΕίστε ειλικρινείς κι ευθείς τύποι. Δεν έχετε ανασφάλειες, σας αρέσει να είστε όμορφη και περιποιημένη, αλλά η άνεση είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

BriefsΕίστε ιδιαίτερα ήρεμος και ψύχραιμος άνθρωπος και πολύ πρακτική. Δεν πανικοβάλλεστε ποτέ κι έχετε μια λύση για κάθε πρόβλημα.

Granny’s pantiesΕίστε ιδιαίτερα επιλεκτική με τους άντρες, μια έμπιστη φίλη κι ένας άνθρωπος που νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό του.

Ποιο χρώμα κυριαρχεί στο ντουλάπι με τα εσώρουχά σας;

Μπλε: Η ειλικρίνεια είναι το χαρακτηριστικό που σας διακρίνει.

Πράσινο: Νιώθετε καλά με τον εαυτό σας κι είστε πολύ σταθερή συναισθηματικά.

Κόκκινο: Είστε παθιασμένη και γενναία.

Ροζ: Η ρομαντική, ευγενική και θηλυκή πλευρά σας είναι αυτή που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Άσπρο: Είστε ανοιχτή σε προτάσεις κι αλλαγές, πάντα έτοιμη να μάθετε κάτι νέο.

Μαύρο: Είστε κομψή και δυναμική, επιτυχημένη και πολύ ελκυστική.

Πηγή: Brightside.me

epirusblog.gr
5 of 5
Ο τύπος του εσώρουχου φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα όσων το επιλέγουν
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1530571248698244626
Σχόλια
item