Τρεις Αλγερινοί οι νεκροί από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη Τρεις Αλγερινοί οι νεκροί από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρεις Αλγερινοί οι νεκροί από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη

Τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις βρήκαν σήμερα το πρωί τρεις άνδρες, Αλγερινής καταγωγής, ηλικίας 35 έως 40 ετών, από φωτιά που ξέσπασε σε παλιό βιοτεχνικό κτίριο στην περιοχή «Ξυλάδικα», της δυτικής Θεσσαλονίκης, όπου είχαν βρει καταφύγιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΜΠΕ, στον χώρο βρισκόταν ακόμα ένας μετανάστης, από το Μαρόκο, ο οποίος κατάφερε να εγκαταλείψει εγκαίρως το κτίριο και σώθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο συγκεκριμένο χώρο -που βρίσκεται επί της οδού Χρήστου Πίψου με Σαπφούς- φαίνεται ότι περνούσαν πολύ συχνά τη νύχτα μετανάστες και προκειμένου να ζεσταθούν άναβαν φωτιά.

Οι τρεις άτυχοι άνδρες εγκλωβίστηκαν στον τρίτο όροφο και πιθανολογείται ότι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις. Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.

(φωτογραφία αρχείου)

epirusblog.gr
5 of 5
Τρεις Αλγερινοί οι νεκροί από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2400270239106134578
Σχόλια
item