Γιάννενα: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σε παιδικούς σταθμούς Γιάννενα: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σε παιδικούς σταθμούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σε παιδικούς σταθμούς

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Διαχείριση του Σεισμικού Κινδύνου σε Παιδικούς Σταθμούς» πραγματοποίησε χθες ο ΟΚΠΑΠΑ σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ, στα πλαίσια προστασίας πρόληψης από φυσικά φαινόμενα.

Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησε, όλο το προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών και του ΚΔΑΠμεΑ του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», ο Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΟΑΕΔ καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός «Μέριμνα» του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Πρόεδρος Δημ. Πάνου και ο Αντιπρόεδρος Ι. Τσίμαρης του Νομικού Προσώπου «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στον σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν την αναγκαιότητα της πρόληψης και προστασίας σε περιπτώσεις σεισμού καθώς και την αναγκαιότητα της ανάπτυξης αντισεισμικής συμπεριφοράς όλων μας.

Κεντρική ομιλήτρια του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν η κα. Ασημίνα Κούρου Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαίδευσης- Ενημέρωσης του ΟΑΣΠ, η οποία προσέφερε πολύτιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες για το πώς διαχειριζόμαστε μέσα από σχέδια έκτακτης ανάγκης ένα φυσικό φαινόμενο όπως ο σεισμός, τονίζοντας παράλληλα ότι η λέξη κλειδί σ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι η ψυχραιμία.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη διαχείριση σεισμικού κινδύνου σε παιδικούς σταθμούς
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9029082925196160707
Σχόλια
item