Πρέβεζα: Δημοπρατείται το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων σε "προβληματικά" σημεία του Δήμου Πρέβεζας Πρέβεζα: Δημοπρατείται το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων σε "προβληματικά" σημεία του Δήμου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δημοπρατείται το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων σε "προβληματικά" σημεία του Δήμου Πρέβεζας

Στη δημοπράτηση του έργου βελτίωση βατότητας-κατασκευή τεχνικών- σήμανση και ασφάλεια οδικών τμημάτων στο Δήμο Πρέβεζας προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου μέσω προγραμματικής σύμβασης της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου.

Το έργο προϋπολογισμού 282.200,00 ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων καθαρισμούς τάφρων, εκσκαφές, κατασκευές από σκυρόδεμα,ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις.

Το έργο θα κατασκευαστεί βάση της μελέτης που εκπόνησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα και βλάβες που δημιουργούν οι χωμάτινες οδοί σε αυτοκίνητα κατοίκων αλλά και κτηνοτροφικών μονάδων που υπάρχουν στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα οι ασφαλτοστρώσεις αφορούν την οδό Ομήρου στην Δροσιά, την οδό σύνδεσης οικισμού Νεοχωρίου με επαρχιακή οδό Αγ. Θωμά (περιοχή Λιβαδάκι) , μια ανώνυμη οδός εντός οικισμού Δημοτικού Διαμερίσματος Νικόπολης καθώς και δύο δρόμοι που συνδέουν τον οικισμό με κτηνοτροφικές μονάδες σε Αρχάγγελο και Ν.Σαμψούντα αντίστοιχα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δημοπρατείται το έργο βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης οδικών τμημάτων σε "προβληματικά" σημεία του Δήμου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4717466897689406176
Σχόλια
item