Μαρίνα Πατούλη: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο – Ο χωρισμός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και η κρίση στο γάμο της Μαρίνα Πατούλη: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο – Ο χωρισμός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και η κρίση στο γάμο της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρίνα Πατούλη: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο – Ο χωρισμός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και η κρίση στο γάμο της

Όπως σε ενημέρωσε πρώτο το TLIFE, νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Η γοητευτική φιλόλογος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συνέβη μετά από ξαφνική επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. 

Όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για χωρισμό με τον σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Μαρίνα Πατούλη, μετά τις φήμες περί διαζυγίου με τον Περιφερειάρχη Αττικής, μίλησε χθες Παρασκευή στο TLIFE, και τόνισε ότι περνά δύσκολες στιγμές αφού ο γάμος της με τον περιφερειάρχη Αττικής περνάει κρίση. 

Η συναισθηματική φόρτιση έφερε όπως όλα δείχνουν την ξαφνική επιδείνωση στην υγεία της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μαρίνα Πατούλη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, επιδεινώθηκε σήμερα.

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη τόνισε πώς αυτή τη στιγμή, η φιλόλογος κάνει ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει και κάποιες αρρυθμίες στην καρδιά.

Η Μαρίνα Πατούλη, εχθές το βράδυ και μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν μίλησε στο TLIFE για την κρίση στο γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας: “Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. 

Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας.

Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου. 

Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος.

Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση. 

Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους”.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρίνα Πατούλη: Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο – Ο χωρισμός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και η κρίση στο γάμο της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9154788575623045597
Σχόλια
item