Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλειδώνει» η αλλαγή του ωραρίου - Ποιες ώρες θα κυκλοφορούμε

Ανάσες παίρνουν από το Σαββατοκύριακο κιόλας οι πολίτες της Ελλάδας, καθώς η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε ένα πρώτο μέτρο χαλάρωσης των μέτρων.

Το βλέμμα της κυβέρνησης είναι στραμμένο στη συνεδρίαση των μελών της επιτροπής του υπουργείου Υγείας, αύριο, Τετάρτη, περιμένοντας τις εισηγήσεις προκειμένου να ανακοινωθούν οι αποφάσεις.

Προτεραιότητα στη συζήτηση θα αποτελέσει το λιανεμπόριο και θα ακολουθήσει το θέμα της επαναλειτουργίας με φυσική παρουσία των σχολείων.

Ακόμη ένα περιοριστικό μέτρο που χαλαρώνει άμεσα είναι η αλλαγή στις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο με την πρόθεση της κυβέρνησης είναι να επιτραπούν ακόμα και από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Χαλάρωση θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν, και στο ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας για όλη την επικράτεια, της έναρξής της, δηλαδή, στις 10 το βράδυ αντί για τις 9 το βράδυ που ισχύει σήμερα.

Αναφορικά με τα σχολεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr σε πρώτη φάση θα επανέλθουν στις τάξεις οι μαθητές της Γ Λυκείου, στις 12 Απριλίου, για να ακολουθήσουν λίγες ημέρες αργότερα οι μαθητές των υπολοίπων τάξεων των Λυκείων και των τριών τάξεων των Γυμνασίων.

Αντίθετα η επιστροφή των μαθητών των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων φαίνεται να καθυστερεί και να μεταφέρεται για μετά το Πάσχα δεδομένου ότι στις 26 Απριλίου ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα και το υπουργείο Παιδείας έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γίνουν μαθήματα μέσα στο Πάσχα.

epirusblog.gr
5 of 5
Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Κλειδώνει» η αλλαγή του ωραρίου - Ποιες ώρες θα κυκλοφορούμε
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5846667657074609229
item