Ρένα Μόρφη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ρένα Μόρφη καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί! 

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ορέστη Φαληρέα και όπως γράφει η εφημερίδα, βρίσκεται ήδη στα μισά της εγκυμοσύνης.

Η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Πορτοκάλογλου στη μουσική εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» περιμένει να γίνει πώς και πώς μητέρα και η ευτυχία της δεν περιγράφεται! 

Η Ρένα Μόρφη είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή ως «Σούλη Ανατολή», ενώ μάλιστα δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην υποκριτική στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Φαντασία».

Η Ρένα Μόρφη και ο Ορέστης Φαληρέας παντρεύτηκαν το 2016 στην Αβάνα στην Κούβα και από τότε είναι αχώριστοι! 

“Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. 

Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. 

Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! 

Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. 

Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική” είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο ΟΚ! για τον γάμο της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ρένα Μόρφη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η τραγουδίστρια
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 420057042731729430
item