Σκηνές αλά κεντρική Ευρώπη στη Λάρισα -Το έριξαν στο πικ νικ οι Λαρισαίοι, ξεχύθηκαν στα πάρκα [εικόνες] Σκηνές αλά κεντρική Ευρώπη στη Λάρισα -Το έριξαν στο πικ νικ οι Λαρισαίοι, ξεχύθηκαν στα πάρκα [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σκηνές αλά κεντρική Ευρώπη στη Λάρισα -Το έριξαν στο πικ νικ οι Λαρισαίοι, ξεχύθηκαν στα πάρκα [εικόνες]

Αν αντίκριζε κάποιος αυτές τις εικόνες, ενάμισι χρόνο πριν, σε καιρό χωρίς κορωνοϊό δηλαδή, θα πίστευε πως η Λάρισα μετατράπηκε ξαφνικά σε μια πόλη με νοοτροπία… εξωτερικού.

Στο πάρκο στο Κηποθέατρο αναζητώντας διέξοδο από το lockdown, ζευγάρια έστρωσαν λευκό τραπεζομάντιλο και απόλαυσαν ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί. 

Παρέες έβαλαν τα αγαπημένα τους τραγούδια σε ένα μικρό ηχείο και έπαιζαν χαρτιά, γονείς απόλαυσαν τον καφέ τους ξαπλωμένοι στο γρασίδι έχοντας γύρω τα παιδιά τους να κάνουν ποδήλατο.


Αν δεν ήταν ο κορωνοϊός, θα νόμιζε κάποιος πως αυτές δεν είναι οι όχθες του Πηνειού, μα οι όχθες ενός μεγάλου ευρωπαϊκού ποταμού με ανθρώπους ξαπλωμένους να απολαμβάνουν τη λιακάδα έχοντας για παρέα ένα ωραίο βιβλίο και παίρνουν ένα υπνάκο αφού έχουν τσιμπήσει μερικούς εκλεκτούς μεζέδες με τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο.

Παρέες που κόβουν τούρτα με κεράκια κάτω από ένα μεγάλο δένδρο γιατί γιορτάζει ένας φίλος και τραγουδούν προκαλώντας χαμόγελα στους διπλανούς.

Η χθεσινή Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, έκανε την πόλη να φαίνεται πως είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα μέτρα περιορισμού. Κόντρα σε κάθε μέτρο βρήκε τρόπο να απολαύσει ωραίες μικρές χαρές. Οι περισσότεροι με μάσκες βέβαια και αποστάσεις.

Πηγή: larissanet.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Σκηνές αλά κεντρική Ευρώπη στη Λάρισα -Το έριξαν στο πικ νικ οι Λαρισαίοι, ξεχύθηκαν στα πάρκα [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8654322580624029277
Σχόλια
item