Γιάννενα: Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη από το Δημοτικό Οδοντιατρείο Αλληλεγγύης Γιάννενα: Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη από το Δημοτικό Οδοντιατρείο Αλληλεγγύης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη από το Δημοτικό Οδοντιατρείο Αλληλεγγύης


Στα πλαίσια της προσπάθειας για τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, της πρόληψης και θεραπείας ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» λειτουργεί από το 2017 στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων (Αρχ. Μακαρίου 11, ΚΕΠΑΒΙ), το Δημοτικό Οδοντιατρείο Αλληλεγγύης, το οποίο στελεχώνεται από μια οδοντίατρο και μια νοσηλεύτρια.

Πρόκειται για μία ακόμη δομή του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», πλήρως εξοπλισμένη με όλο το  απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό, που βασικό στόχο έχει την δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη και φροντίδα, την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη των νόσων του στόματος, με κύριο μέλημα την προαγωγή της στοματικής υγείας των συμπολιτών μας, οι οποίοι δεν μπορούν λόγω των οικονομικών δυσχερειών να έχουν πρόσβαση σε οδοντιατρική περίθαλψη και είναι δικαιούχοι των Δημοτικών Ιατρείων του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.».

Το Οδοντιατρείο  λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:00 π.μ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2651304760-1.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη από το Δημοτικό Οδοντιατρείο Αλληλεγγύης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1026966938584410329
Σχόλια
item